torsdag 20 augusti 2009

Skitdåliga nyheter



Varje gång jag hittar en dagstidning på toaletten på jobbet blir jag lika fascinerad. Hur tänkte de nu? Vem har tid att läsa tidningen under toalettbesök på arbetstid? Varför lämnar de kvar tidningen? För att någon annan ska " komma på" dem? Är det kittlande? Idag var det lite extra oroväckande. Flersidigt reportage om Kungens besök i Sävar.

Jag vet inte, min fantasi ack min fantasi.

2 kommentarer:

JesseGaron sa...

Jag har nog aldrig kommenterat en blogg, någonsin, men det här inlägget berörde mig på djupet. Jag läser alltid tidningen på jobbtoaletten och har så gjort oavsett arbetsplats (Meriten undantaget, för där hann man överhuvudtaget inte gå på toa). Tidningen lämnar jag kvar som en solidaritetshandling, en liten kollegial vänlighet utan avsändare för att också du ska få njuta kungens vänliga men lite nyfikna blick när du morgonbajsar.

Men jag kan ju inte tala för alla andra pervon.

Elin sa...

Haha. Personligen så anser jag att saker som sker bakom stängda dörrar ska stanna bakom stängda dörrar (på jobbet då alltså). Och även om tidningen ligger kvar, av solidaritet, så påminner den mig om vad som faktiskt brukar ske bakom just denna stängda dörr.....Och du vet, jag är fan inte den som är den när det kommer till att använda offentliga toaletter. Men just då....då blir det lite obehagligt.